Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Magic truffels Utopia

€ 14,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
De psilocybe Utopia brengt je zonder omweg naar de ideale wereld vanUtopia. Als je de juiste dosis tot je neemt, staat je een geheel nieuwe realiteit te wachten.

Magic truffels Utopia kopen

De psilocybe Utopia brengt je zonder omweg naar de ideale wereld van Utopia. Als je de juiste dosis tot je neemt, staat je een geheel nieuwe realiteit te wachten. Geluiden worden anders ervaren en kleuren worden herschikt. Het besef van tijd zal compleet vervagen en je voelt een diepe spirituele verlichting.

Sterkte, dosering en gebruik Utopia

De psilocybe Utopia is een zeer sterke variëteit; slechts 5 tot 7,5 g is al genoeg voor een milde trip en lijkt daarmee een prima dosering om te zien hoe Utopia bij jou aanslaat. 8 tot 10 gram is goed voor een trip van milde sterkte en boven de 10 gram is uitsluitend voorbehouden aan ervaren gebruikers.

Je kunt de truffels eten door er goed op te kauwen en ze dan door te slikken, maar je kunt er ook een thee van trekken mits je het water niet laat koken want dan vernietig je de actieve bestandsdelen.

Duur van de trip

Een trip duurt 3 tot 5 uur en het effect begint tussen de 15 en 30 minuten na inname.

WAARSCHUWING:

Magische truffels zijn geen partydrugs en zijn niet bestemd voor minderjarigen. Ga niet trippen en een voertuig besturen of een machine bedienen. Begin altijd met een lage dosis en in een bekende omgeving om je reactie te testen op psilocybine. Combineer magische truffels nooit met alcohol of met andere drugs.
Gebruik ze ook niet als je lijdt aan depressie of andere soorten geestelijke instabiliteit. Ten strengste verboden voor zwangere vrouwen en als je jonger bent dan 18 jaar.

Onze garanties

✅ Gratis verzonden 
✅ Altijd vers 
✅ Snel in huis 
✅ Ieder soort leverbaar

Levering truffels

Truffels zijn bij ons een voorraadproduct, dus morgen in huis is meestal geen probleem.

Verzendkosten

Magic truffels worden door ons verzonden zonder extra bijkomende kosten. Je betaalt dus geen verzendkosten.

Eén verpakking bevat 15 gram verse Utopia truffels.

Download het informatieblad truffelgebruik (PDF).

Inhoud verpakking 15 gram
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze smartshop
Body effect flink
Brain Effect extra sterk
Energy effect flink
Visual effect extra sterk
Sterkte algemeen sterk
Truffel gebruik

Extra informatie van Wapwinkel over het gebruik van truffels:

Nadat je de truffels hebt ingenomen zijn de eerste effecten binnen tien minuten tot een uur merkbaar. Je zult eerst wat scherper gaan zien en gaan horen. Al snel verandert de wereld om je heen en je zult alles anders ervaren dan het in werkelijkheid is. Dit wordt meestal als bijzonder lachwekkend ervaren, maar je kunt er ook wat verward door zijn omdat je niet meer kunt bevatten wat er allemaal om je heen gebeurt. Je zult vanzelf dieper in je trip glijden waardoor er zachtjes aan visioenen zichtbaar worden. De aard van de trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Hoewel je vergelijkbare effecten kunt ervaren, is elke ervaring uniek en zeer persoonlijk.

De trip duurt zo'n 6 uur, komt in golven, en neemt geleidelijk weer af. De werkzame stof in de truffels is psilocybine, een tryptamine dat gerelateerd is aan DMT (dimethyltryptamine), wat we kennen uit paddo's. DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die in de natuur overvloedig voor komt (in bomen, grassen etc.) en makkelijk door het lichaam afgebroken kan worden, zonder toxische (giftige) stoffen achter te laten. Maar hoewel het lichaam prima met psilocybine overweg kan, kan het verstand er behoorlijk van in de war raken, dus kan men truffels het beste nuttigen in een rustige, vertrouwde omgeving, liefst in de aanwezigheid van iemand die zelf niets neemt en voor je kan zorgen en je desgewenst gerust kan stellen. We noemen dit een sitter.

De geleverde truffels zijn altijd vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Paddo's neem je in op een lege maag voor de beste werking.

Je kunt ze nemen door ze rauw op te eten, op een lege maag. Soms geeft dit echter een zwaar gevoel op de maag, dat tijdens je trip als storend ervaren kan worden. Hoewel psilocybine gevoelig is voor langdurige verhitting, kun je van de truffels prima thee maken. Doe de in stukjes gesneden truffels in ongeveer een halve liter kokend water en laat ze ongeveer 20 minuten heel zachtjes doorkoken. Je kunt de truffels ook overgieten met heet water, dit 10 minuten laten trekken, en daarna herhalen met nieuw heet water.

Het heeft weinig zin om sclerotia twee dagen achter elkaar te gebruiken, aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine. Door de ogebouwde resistentie zal het effect amper merkbaar zijn. Ons advies is om een week te wachten voor je opnieuw aan een trip begint, maar ervaren gebruikers handhaven liever een langere pauze om de trip weer als maximaal te kunnen ervaren.

Klant beoordelingen

Magic truffels Beoordeling door H.T.
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Doet precies wat het beloofd. (Geplaatst op 07-06-2020)
Fijne ervaringen Beoordeling door Ron
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Fijne ervaringen voor een redelijke prijs. (Geplaatst op 22-03-2020)
Aanrader Beoordeling door Kevin
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Zeer goede trip gehad ga ik zeker ng doen (Geplaatst op 18-07-2019)
lekker effect Beoordeling door Angel
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Ik probeer elke keer weer een andere soort truffels via jullie webshop en ben zeer te spreken over deze Utopia goodies het geeft echt een lekker effect (Geplaatst op 12-07-2018)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...