Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

L-Tryptofaan Afarma 60 capsules

€ 21,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

L-Tryptofaan Afarma.


Een essentieel aminozuur, door de hersenen gebruikt om serotonine aan te maken. Serotonine wordt ook wel de "feelgood" neurotransmitter genoemd

L-Tryptofaan 60 capsules

Een essentieel aminozuur, door de hersenen gebruikt om serotonine aan te maken.

Serotonine wordt ook wel de "feelgood" neurotransmitter genoemd omdat het kalmerend werkt, depressie tegengaat en van belang is voor een goed slaapritme. L-Tryptofaan is een belangrijk ingrediÎnt in veel after products, ondermeer de producten die de negatieve effecten van XTC gebruik tegengaan.

Door gebruik van XTC wordt de aanmaak van serotonine in de hersenen sterk gestimuleerd en verbruiken de hersenen meer L-Tryptofaan dan onder normale omstandigheden. Na XTC-gebruik is het dus verstandig je voeding aan te vullen met L-Tryptofaan. Een verpakking bevat 60 capsules en je mag er maximaal 4 per etmaal gebruiken.

Uitstekend te combineren met L-Tyrosine voor een nog sneller herstel! Aanvullende informatie over L-Tryptofaan kan je vinden door hier te klikken

Aanvullende pagina www.l-tryptofaan.nl
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 60 capsules
levertijd direct
Levering onder rembours Ja
Staat in onze smartshop

Klant beoordelingen

Dinsdagdip?? Beoordeling door NTD
Prijs
Waar voor je geld
Kwaliteit
Aan te bevelen
Ik niet meer!! Dinsdagdip, voor mij verleden tijd. Was voorheen echt een zombie op dinsdag of woensdag of donderdag, dit had te maken met hoe leuk het feestje was :). Dag na de party neem ik L-Tryptofaan huismerk Wapwinkel en heb nergens last meer van. Heerlijk!! Wanneer is het volgende feestje? (Geplaatst op 11-12-2012)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

Product vragen

geen vragen

Loading...