Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Coca thee Lemon

Beoordeel dit product als eerste

€ 11,50
  • Koop er 3 voor € 9,95 per stuk. en bespaar 14%
Beschikbaarheid: Op voorraad
Coca thee, Mate de Coca thee Lemon

Coca thee Mate de Coca Lemon

Een kruidenthee met lemon smaak die is gemaakt van de gedroogde bladeren van de Peruviaanse cocaplant.

Fijngemalen 

Deze bladeren worden na het plukken gedroogd en fijngemalen tot poeder. In tegenstelling tot de thee die onder dezelfde naam in theezakjes wordt verkocht, bevat Mate de Coca geen andere bestanddelen. Het is dus puur de natuurlijke, fijngemalen cocabladeren uit Peru.

Coca is een plant uit de Erythroxyplacea familie, die alleen groeit op grote hoogte in het noordwestelijk deel van Zuid-Amerika. Coca wordt met name in Bolivia en Peru gedronken als thee (maté) en gekauwd als middel tegen hoogteziekte en als stimulans voor arbeiders in de mijnbouw.

Effecten coca thee 

Het is niet alleen een lekkere, verfrissende thee, maar kent ook een opwekkende werking. Drink een aantal kopjes gedurende de dag om je zo fit als een Boliviaanse mijnwerker te voelen op de eerste dag van lente.

Magische Inca drank

Een oeroude en mogelijk magische drank onder de Inca’s, met een betoverende afdronk en smaaksensatie. Coca is een plant uit de Erythroxyplacea familie, die alleen groeit op grote hoogte in het noordwestelijk deel van Zuid-Amerika. Coca wordt met name in Bolivia en Peru gedronken als thee (maté) en gekauwd als middel tegen hoogteziekte en als stimulans voor arbeiders in de mijnbouw.

Door het kauwen van coca neemt het uithoudingsvermogen toe, verbetert de ademhaling en de zuurstofwisseling, en wordt het verbruik van glucose gereguleerd. De bladeren van de Cocaplant bevatten stoffen die een zelfde stimulerend effect hebben als bij bijvoorbeeld koffie alleen dan zonder de cafeïne.

Cocathee bevat hoge concentraties vitaminen die antioxidanten eigenschappen kunnen hebben. Vitamine A, B2, B6, C en E zijn allemaal aanwezig in de Cocathee. Ben je met andere woorden op zoek naar een unieke kruidenthee die een echt positieve invloed zal hebben op de werking van uw lichaam? Aarzel dan niet langer en ontdek snel één van deze acht heerlijke smaken.

Over de coca plant

De coca plant is één van de vier gekweekte planten in de familie erythroxylaceae, afkomstig uit het noordwestelijke deel van Zuid-Amerika. Deze soort bevat de meeste psychoactieve alkaloïden. Cocastruiken kunnen tot wel zes meter hoog worden maar worden meestal tot manshoogte gesnoeid. De plant is inheems in de Andes en gedijt goed in dit droge, strenge klimaat.

Coca thee

Coca thee, ook wel mate de coca , is een kruidenthee gemaakt met behulp van de (meestal rauw) bladeren van de coca plant. Het wordt gemaakt door onderdompeling van het cocablad of het dompelen van een theezakje in heet water. De thee wordt meestal verbruikt in de Andes -gebergte, in het bijzonder in Peru . Het is geelgroen van kleur en heeft een mild bittere smaak vergelijkbaar met groene thee met een meer organische zoetheid.

Voordelen:

  • Rijk aan vitamine A, B2, B6, C en E
  • Natuurlijke stressverlichter
  • Kan bijdragen aan gewichtsverlies
  • Positieve uitwerking op hormonale problemen
  • Geeft je uithoudingsvermogen
  • Maakt je energieker
  • Verhoogt het concentratievermogen
  • Stimuleert de bloedsomloop en werkt tegen hoogteziekte en lage bloeddruk
  • Voorkomt hoge bloeddruk

Gebruik

Overgiet het theezakje met kokend water en laat het 2-3 minuten trekken. Voeg desgewenst naar smaak Honing of (riet-)suiker toe. Mate de Coca is niet alleen een gezonde, lekkere, verfrissende thee, maar heeft ook een opwekkende werking. Mate de Coca is niet alleen warm, maar ook (ijs-) koud een verfrissende traktatie! Koude coca thee smaakt ook prima als mixdrank door er Bacardi of Whiskey aan toe te voegen.

Ingrediënten: 

puur natuurlijke, fijngemalen gedroogde cocabladeren uit Peru.

Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 25 theezakjes
levertijd direct
Levering onder rembours Nee
Staat in onze smartshop

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

Product vragen

geen vragen

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...