Adult Only

Labshop

Natriumhydroxide combipack

Natriumhydroxide (NaOH) combipack. Gewone en extra kleine korrels.
€ 18,99
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Natriumhydroxide (NaOH) combipack

NaOH in de meest zuivere vorm verkrijgbaar. En dat maakt dit product geschikt om in aanraking te mogen komen met voedsel, of met apparatuur die wordt gebruikt voor de bereiding van voedsel. Omdat er geen extra metalen of andere schadelijke stoffen worden toegevoegd.
Een schoon product zonder toevoegingen. Dit is dus géén gootsteenontstopper, wat door de toevoeging van zware metalen zoals zink niet consumptie-geschikt is. Als je je (laboratorium) spulletjes echt super schoon en vrij van bacteriën wilt houden, dan gebruik je natuurlijk deze Caustic Soda, Natriumhydroxide.

Natriumhydroxie kopen

Speciaal voor iedereen die Natriumhydroxide wil kopen, maar niet weet welke de meest geschikte is voor de toepassing. Deze combipack Natriumhydroxide is daarnaast extra scherp geprijsd (maximaal 1 per klant).

Combipack (1+1)

Deze combipack wordt aangeboden om gebruikers het verschil te tonen, maar ook om ze het te laten ervaren. De combipack bestaat uit 1 Kg Natriumhydroxide met normale korrels, die wij prills noemen. Daarnaast omvat de levering een tweede emmer natriumhydroxide, maar dan met een ander soort korrel, de fine prills.

Normale prills

De Natriumhydroxide normaal bevat prills die ongeveer zo groot zijn als een rijstkorrel. Dit vergemakkelijkt het oplossen in vloeistoffen.

Fine prills

De Natriumhydroxide extra fijn bevat prills die ongeveer de helft kleiner zijn dan de normale prills. Dit maakt ze in sommige verwerkingsprocessen meer geschikt zonder machines te laten vastlopen omdat ze verstopt zijn. Maar ook lossen de fine prills gemakkelijker op in vloeistoffen.

Meer informatie

Meer informatie
SKU naoh-2p
levertijd direct
Inhoud verpakking 1 + 1 Kg

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijkenMeld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzendopties:

Betaalopties: