Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon
 • Home
 • Paddo kweekset MC Kennaii 250 cc

Wapwinkel favorieten

Paddo kweekset MC Kennaii 250 cc

Paddo kweekset all-in-one: MC Kennaii. 250 cc

Je hebt niets meer nodig als je deze paddo kweekset in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

€ 19,49
 • Koop er 2 voor € 18,52 per stuk en bespaar 5%
Niet op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Paddo kweekset all-in-one: MC kennaii. 250 cc kopen

Je hebt niets meer nodig als je deze growkit MC Kennaii in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

De sterkste paddo verkrijgbaar

Dit is de allersterkste trip paddo die verkrijgbaar is als growkit. Uitsluitend voor gevorderde gebruikers. Deze paddo zal visuele deuren voor je openen en je lift mee op alle tonen die je als muziek in de oren klinken. Neem rustig de tijd als je deze paddo gaat nemen, want de trip zal niet van korte duur zijn.

Psilocibe Cubensis Mc Kennaii paddenstoelen zijn vernoemd naar de Amerikaanse filosoof en onderzoeker Terence McKenna.

Samen met de Golden Teacher is dit met afstand de meest krachtige paddo. Ze produceren sterke visuele en spirituele effecten.

Ervaar de ultieme trip

Laat het je meenemen op een kleurrijke, vrolijke achtbaanrit. Kweek je eigen McKennaii en geniet van de onvergetelijke ervaring. Een sterkere trip tussen GrowKits bestaat niet.

Growkit Mc Kennaii

Mc Kennaii

De "McKennaii" is een specifieke variëteit van psilocybine-paddenstoelen, ook bekend als magische paddenstoelen. Ze worden vaak geassocieerd met het geslacht Psilocybe, dat verschillende soorten bevat die psilocybine en psilocine bevatten, de verbindingen die verantwoordelijk zijn voor hun psychedelische effecten. Hier is een kort overzicht van de McKennaii-paddenstoel:

Naamgeving: De McKennaii-paddenstoel is vernoemd naar Terence McKenna, een invloedrijke schrijver, filosoof en psychonaut die bekendstond om zijn werk op het gebied van psychedelica en bewustzijnsverkenning. Zijn ideeën en ervaringen met paddenstoelen hebben bijgedragen aan de populariteit van deze specifieke variëteit.

Kenmerken: McKennaii-paddenstoelen staan ​​bekend om hun opvallende uiterlijk. Ze hebben typisch een krachtige en gedrongen structuur met een bolvormige hoed die een diameter kan hebben van 2 tot 4 centimeter. De kleur van de hoed varieert van lichtbruin tot donkerbruin, en ze hebben vaak een karakteristieke gerimpelde of gebarsten textuur.

Psychedelische eigenschappen: Net als andere psilocybine-paddenstoelen bevatten McKennaii-paddenstoelen psilocybine en psilocine, waardoor ze sterke psychedelische effecten hebben. Gebruikers ervaren vaak visuele en auditieve hallucinaties, veranderingen in perceptie en bewustzijn, en diepgaande introspectie tijdens een trip met McKennaii-paddenstoelen.

Populariteit: De McKennaii-paddenstoel is populair in de psychedelische gemeenschap vanwege zijn krachtige effecten en het feit dat hij gemakkelijk thuis kan worden gekweekt. Deze variëteit is vaak beschikbaar bij online leveranciers en wordt door sommigen beschouwd als een van de potentere psilocybine-paddenstoelen.

Micro dosering

Deze kleine kweekset is dé ideale growkit om paddo's te kweken die je kunt gebruiken voor micro dosering. Je kunt micro dosering namelijk het beste toepassen met een sterke tot zeer sterke soort en de MC Kennaii is zo'n paddosoort. We schreven al eens een artikel over micro dosering.

Inhoud kweekset

Meegeleverd wordt een paperclip en de plastic zak om de growkit na het soaken in te kweken.

 • 250 cc:
  Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 100 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden. 
 • 1200 cc:
  Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 400 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden.  
 • 2100 cc:
  Ook met deze kit kan je na ongeveer drie weken oogsten. De opbrengst kan wel oplopen tot 1 kilo verse paddo's.

Kweekset perikelen

De kweeksets zijn met grote zorg samengesteld en worden in een 100% steriele omgeving samengesteld, verpakt en verzendklaar gemaakt. Problemen ontstaan dan ook altijd van buitenaf. Behandel deze kweekset met grote zorg en was zorgvuldig je handen voor je er mee aan de slag gaat. Ervaar je toch problemen, dan is het zinvol om deze pagina te raadplegen:

diagnose bij problemen met kweken

Paddo kweekset met McKennaii mycelium

Om goed te kunnen groeien, hebben deze kweeksets een temperatuur tussen de 21ºC en 24ºC nodig en een luchtvochtigheid van 60 tot 80% om de beste resultaten te behalen.

Het is van vitaal belang om de temperatuur en vochtigheid gedurende de hele cyclus stabiel te houden, want als we dat niet doen, kan de vruchtvorming worden vertraagd of zelfs onderbroken.

Bovendien is vooral de eerste week belangrijk , omdat de cake goed moet worden geacclimatiseerd en geactiveerd om te beginnen met de productie van de eerste paddenstoelenoogst , die 15 dagen duurt voordat hij klaar is.

Kweekset in verschillende maten

Deze Mc Kennaii kweeksets zijn ook verkrijgbaar in een groter volume zoals de 1200 cc en de 2100 cc.

Paddo's drogen en bewaren

Heb je teveel paddo's geoogst en wil je ze voor een wat langere tijd bewaren? Volg dan de instructies op deze pagina.

Kweekset garantie

✓ altijd de scherpste prijs
✓ verpakt in een steriele omgeving
✓ grote voorraad, dus direct verzonden
✓ gegarandeerd verse kweeksets
✓ uitstekende opbrengst
✓ duidelijke instructies

Kweekvoorwaarden

Ook op dit artikel zijn onze kweekvoorwaarden van toepassing. Je dient voor het bestellen akkoord te gaan met deze voorwaarden. Wij accepteren geen enkele claim voor dit product. De kweekvoorwaarden kan je hier nalezen.

Handleiding growkit pagina 1

Handleiding Growkit pagina 2

Problemen met je growkit?

Het kweken van paddo's is relatief eenvoudig, maar als je je niet 100% aan de instructies houdt dan kan er wel eens wat misgaan. Geen nood, want in veel gevallen is je verpeste kweekset wellicht nog te redden.

Diagnose & hulp bij kweken

diagnose bij problemen met kweken

Ook de leverancier van de growkits heeft nog extra tips. Growkit.com

Onze dochtersite biedt ook nog extra ondersteuning: paddokweek.nl

Wapreporter

Zie je hieronder een Wapreporter, klik er dan eens op. Je ziet dan precies welke artikelen je in ons blog kunt terugvinden over het kweken van paddo's.

Blog

Meer informatie

Meer informatie
SKU 4005
levertijd direct
Inhoud verpakking 250 cc

Reviews 5

4.5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 3
 • 4 wappies 2
 • 3 wappies 0
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: