Waardering:
100% of 100

Cafeïne (pharma grade) 30 gram

Art.nr.
caf-af-30
€ 7,99

Waarom nog energie drankjes of koffie nemen.

Cafeïne werkt beter, heftiger en is suiker vrij. Behoefte aan een geweldige knalharde training? Een nachtje flink stappen? Ook zo flauw van die zogenaamde ‘heftige’ energie drankjes? Dan is Cafeïne de oplossing voor jou!

  • Koop 3 voor € 6,75 en bespaar 16%

Cafeïne Anhydraat

Pharma grade cafeïne

Pure Cafeïne voor direct energie.

Cafeïne is zo geconcentreerd dat het 3x zo sterk is dan een flinke kop koffie! 

Waarom nog energie drankjes of koffie nemen. Cafeïne werkt beter, heftiger en is suiker vrij. 
Behoefte aan een geweldige knalharde training? Een nachtje flink stappen? Ook zo flauw van die zogenaamde ‘heftige’ energie drankjes?
Dan is Cafeïne de oplossing voor jou! 

Cafeïne

• Stimuleert kracht en uithoudingsvermogen
• Tot 3x zo sterk dan normale energie drankjes
• Verhoogt concentratie en alertheid
• Perfect voor sport, werk en studie
• Overal mee naar toe te nemen
• Werkt binnen enkele minuten
• Direct extra energie
• Geen suiker of vet

Wat is cafeïne

Cafeïne of coffeïne is ook bekend onder de naam theïnematheïne/mateïne en guaranine. Het is een alkaloïde die voorkomt in thee, en in cacao- of koffiebonen. Cafeïne als zuivere stof is een wit poeder met een bittere smaak. Het is een milde psychoactieve stof met een stimulerende werking.

Cafeïne toepassingen

Caffeïne wordt door de stimulerende werking veel toegepast in de sportwereld, mede omdat het ook niet op de dopinglijst staat. Daarnaast wordt caffeïne ook gebruikt in energiedrankjes zoals RedBull.

Onze caffeïne is van een zeer zuivere kwaliteit (COA op verzoek vanaf 5 kilo bestellingen verkrijgbaar) en heeft een zeer fijne structuur en is bijzonder wit van kleur. Dit maakt het mengen met andere stoffen zeer eenvoudig.

Hersluitbare verpakking

Geen zorg dat je cafeïne vocht aantrekt en gaat klonteren, of dat wanneer je niet alles meteen gebruikt het poeder verkleurd. Onze hermetisch gesealde zakken komen volledig gesloten bij je aan, maar kunnen na gebruik ook herhaaldelijk weer opnieuw gesloten worden. Op die manier blijft je kwaliteit gegarandeerd. Zelfs bij de kleinste verpakkingen, zoals deze 30 gram verpakking.

Isolerende werking

Daarnaast hebben onze stazakken ook nog een isolerende werking omdat ze vervaardigd zijn van een aluminium coating.

Voedingssupplementen helpen

De voedingssupplementen die we in ons assortiment hebben zijn vaak uitstekende natuurlijke middelen om het lichaam te helpen sneller te herstellen van een nieuwe aanval op ons immuunsysteem. Ingrediënten zoals Ginseng en Guarana komen je waarschijnlijk bekend voor, middelen die al duizenden jaren worden gebruikt om de vitaliteit te verhogen en vermoeidheid te verdrijven. Maar als je gewoon een hectisch leven hebt en het lang niet iedereen druk, druk, druk is, kunnen de middelen die we in ons assortiment hebben, je helpen herstellen van een nieuwe dag vol stress, maar ook zorgen dat je beter presteert op school, op je werk of tijdens het sporten.

Meer informatie
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten Caffeïne
Inhoud verpakking 30 gram
levertijd direct
Staat in onze smartshop
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Dit is vast ook iets voor jou!