×

Adult Only
 • Home
 • Paddo growkit Ecuadorian 250 cc

Wapwinkel favorieten

Paddo growkit Ecuadorian 250 cc

Paddo growkit all-in-one: Ecuadorian.

Paddo kweekset compleet

Je hebt niets meer nodig als je deze growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

€ 18,95
 • Koop er 3 voor € 17,99 per stuk en bespaar 5%
Op voorraad
 • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
 • Snelle, discrete levering
 • Gratis verzending vanaf 75,-

Product Details

Omschrijving

Paddo growkit all-in-one: Ecuadorian. 250 cc kopen

Je hebt niets meer nodig als je deze growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik. Echt een zeer complete paddo kweekset dus.

Oorsprong

Psilocybe cubensis Ecuador is een paddo die zijn oorsprong kent in de bergen van het Zuid Amrikaanse Ecuado. Hij groeit daar onder zeer wisselende omstandigheden en is redelijk bestand tegen wat lagere temperaturen. En ondaks de optredende kou in de Andes, is er toch een uitstkende vruchtvorming.

In 1906

 De soort werd voor het eerst beschreven in 1906 als Stropharia cubensis door Franklin Sumner Earle in Cuba . In 1907 werd het geïdentificeerd als Naematoloma caerulescens in Tonkin door Narcisse Théophile Patouillard, terwijl het in 1941 Stropharia cyanescens werd genoemd door William Alphonso Murrill in Florida. Deze synoniemen werden later toegewezen aan de soort Psilocybe cubensis .

Ecuadorian paddo's

Dosering per individu 

De voor iedere mens verschillende Individuele hersenchemie en psychologische aanleg spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de juiste doses. 
Voor een klein en beheersbaar psychedelisch effect wordt ten minste één gram gedroogde Psilocybe cubensis- paddenstoelen oraal ingenomen. 0.25-1 gram is meestal voldoende om een ​​mild effect te produceren, 1-2.5 gram geeft meestal een matig effect. 2,5 gram en hoger produceert meestal sterke effecten. 

Voor de meeste mensen zou 3,5 gedroogde gram als een hoge dosis worden beschouwd en een intense ervaring opleveren; dit wordt echter over het algemeen als een standaarddosis beschouwd onder recreatieve gebruikers. 

Microdosering

Deze paddo is ook zeer geschikt voor microdosing. Lees daar alles over in ons blog.

Niet meer dan 3 gran

Voor veel mensen kan een dosis van meer dan 3 gram overweldigend zijn. Voor een paar zeldzame mensen kunnen doses van slechts 0,25 gram volwaardige effecten produceren die gewoonlijk gepaard gaan met zeer hoge doses. Voor de meeste mensen zou dat dosisniveau echter vrijwel geen gevolgen hebben. Vanwege factoren zoals leeftijd en opslagmethode, zal het psilocybine-gehalte van een bepaald monster van paddestoelen variëren. 

Effect na 20 tot 60 minuten

De effecten van de Ecuadorian beginnen meestal na ongeveer 20-60 minuten (afhankelijk van de wijze van inname en de maaginhoud) en kunnen van vier tot tien uur duren, afhankelijk van de dosering. Visuele vervormingen komen vaak voor, inclusief muren die lijken te ademen. Ook kunnen gezichten onwerkelijke vormen aannemen.

Zuiverende werking

De Ecuadorian paddo's zijn erg gewild onder de kenners vanwege de zuiverende werking die de trip tot een heerlijke ervaring maakt. De sterkte is aan te raden voor gemiddelde tot gevorderde gebruikers.

Meegeleverd wordt een paperclip en de plastic zak om de growkit na het soaken in te kweken.

 • 250 cc growkit:
  Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 100 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden. 
 • 1200 cc growkit:
  Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 400 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden.  
 • 2100 cc growkit:
  Deze paddo kweekset is de grootste verkrijgbare kweekset. De eerste flush zal een oogst opleveren van ongeveer 1 kilogram verse paddo´s.

Ingrediënten

100% mycelium, vermiculiet, perliet.

Houdbaarheid

Gekoeld is de GrowKit® zo'n 3 tot 6 maanden houdbaar. Buiten de koeling is de GrowKit® beperkt houdbaar.

diagnose bij problemen met kweken

Lees een tripervaring op Ecuadorians.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 4004
levertijd direct
Inhoud verpakking 250 cc

Reviews 1

2.5 / 5
wappie wappie wappie wappie wappie
 • 5 wappies 0
 • 4 wappies 0
 • 3 wappies 1
 • 2 wappies 0
 • 1 wappie 0
 • Kwaliteit
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Prijs
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Waar voor je geld
  wappie wappie wappie wappie wappie
 • Aan te bevelen
  wappie wappie wappie wappie wappie

Artikelen die hierop lijkenMeld je aan voor onze nieuwsbrief

Verzendopties:

Betaalopties: