Wapwinkel verkoopt geen producten aan minderjarigen. Dus voor je toegang krijgt: ben je 18 jaar of ouder?

Paddo growkit 6 pack

€ 89,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Deze growkit 6 pack bevat maarliefst 6 verschillende growkits: Mexicana, Colombian, Thai, Ecuadorian, Golden Teacher en de MC Kennai.
*

Paddo Easy Growkit 6 pack kopen

Deze growkit 6 pack bevat maarliefst 6 verschillende growkits: Mexicana, Colombian, Thai, Ecuadorian, Golden Teacher en de MC Kennai. Je kunt er meteen mee aan de slag en over 2 tot 3 weken je eerste flushes al oogsten.

Paddo growkit all-in-one: Golden Teacher.

De Golden Teacher paddo's leren je nieuwe dimensies kennen en nemen je mee naar een plek van wijsheid en spiritualiteit. 
Deze gouden paddo laat je pas echt weten wat een geestverrijkende trip is.Dit is de grootste paddo in de reeks van deze growkits. Ze hebben hoedjes die een doorsnede hebben van vijf centimeter. Echt het neusje van de zalm.

Meegeleverd wordt een paperclip en de plastic zak om de growkit na het soaken in te kweken.

250cc:
Deze kit biedt binnen 2 tot 3 weken een oogst van ongeveer 100 gram verse paddo's en er kunnen ongeveer 3 flushes geoogst worden. 

Paddo growkit all-in-one: Mexican.

De Mexicaanse paddenstoelen zijn ideaal voor mensen die voor de eerste keer een reis willen meemaken. Mexicaanse paddenstoelen geven je een energieke en fantastische reis. De Mexicaanse paddo's nemen je mee naar de zonnige kant van het leven.
Je hebt niets meer nodig als je deze growkit in huis haalt. De kit wordt compleet geleverd en is direct klaar voor gebruik.

Paddo growkit all-in-one: Ecuadorian.

De Ecuadoraanse paddenstoelen zijn een van de veelgevraagde kenners. De enorme kracht maakt de reis tot een prachtige ervaring.

Paddo growkit all-in-one: Colombian.

De Colombiaanse paddenstoelen zorgen voor een sterkere trip dan bijvoorbeeld de Mexicaanse en Thaise. De Colombiaanse paddenstoelen zorgen voor een intense ervaring van de wereld om je heen, daarnaast zul je door de Colombiaan naar hogere rijken worden gebracht.

De groei van de Colombiaanse All-in-One Growkit kost meer tijd dan de Thai en de Mexicaan.

Paddo growkit all-in-one: Thai.

De Thaise paddenstoel staat bekend om de vrolijke milkshakes die de Thaise bevolking ervan maakt. De kracht van de Tai is vergelijkbaar met die van de Mexicaan. Eet ze en onthoud de eindeloze zomerfestiviteiten, de reis naar de zon en de witte stranden.

Ze zijn ook bekend vanwege de grote opbrengst die je krijgt van deze kweekset.

Paddo growkit all-in-one: MC Kennaii.

De sterke McKennaii-paddenstoel opent visuele deuren voor u. Laat het je meenemen op een kleurrijke, vrolijke achtbaanrit. Kweek je eigen McKennaii en geniet van de onvergetelijke ervaring. Een sterkere trip tussen GrowKits bestaat niet.

Aanvullende pagina www.paddokweek.nl
Gebruikerslevel Gemiddeld
Inhoud verpakking 6 pack growkits
levertijd 1 - 3 werkdagen
Levering onder rembours Nee

Klant beoordelingen

Erg tevreden! Beoordeling door Martin W.
Kwaliteit
Prijs
Waar voor je geld
Aan te bevelen
Nu staan alle bakken voor een tweede flush. Alleen de Ecuadorian viel een beetje tegen in de opbrengst. Ben benieuwd naar de volgende flush. Alles gedroogd, vacuum verpakt en in de koeling. Lekkere eigen voorraad nu. (Geplaatst op 23-11-2018)

Schrijf je eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. Dus, log in of registreer

Product vragen

geen vragen

getLayout()->createBlock("snippets/products")->toHtml(); ?>
Loading...